A Trondheim també fem via

La comunitat catalana de Trondheim, una ciutat de menys de dos-cents mil habitants a l’extrem nord d’Europa, és força reduïda. Tot i això el passat 30 d’agost ens vam trobar per fer la nostra contribució a la Via Catalana. Vam ser 16, entre catalans, noruecs i fins i tot un mallorquí, i portàvem banderes catalanes, noruegues i també estelades.

La burocràcia municipal ens va impedir fer-ho al Pont Vell, amb l’estampa del riu i les cases de colors, o sigui que vam anar a la platja de Korsvika, amb el fiord al fons. Per desgràcia el matí triat va ser l’únic de tota la setmana en què no va fer sol i calor, sinó boira i un ruixat important. Per tant si al vídeo oficial veieu una colla d’individus remullats i amb impermeables, probablement som nosaltres.

Making off sota la pluja

Als catalans a l’estranger no ens quedarà més remei que seguir la cadena de l’11 de setembre per internet. Tot i això estem segurs que la nostra contribució haurà servit per alguna cosa.

Nota: Quan estigui enllestit penjaré el vídeo que en vam fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s