No oblidem la foto de la Cerdanya

La informació va molt ràpid, i el món actual ens porta a oblidar fets i imatges que més endavant poden resultar cabdals. Per això va bé recordar-les, com ara la “foto de la Cerdanya” que es va prendre el 2010 i que explica algunes relacions que ara estan en plena ebullició. En teoria era una reunió per donar suport a Sandro Rosell, tot i que se n’han fet tot tipus de lectures (i teories conspiratives). És aquesta:

A la fila de dalt: Josep Maria Xercavins, empresari immobiliari, actualment “retirat” de la Promotora Immobiliària Metrópolis; Artur Mas, llavors només president de CiU, ara també president de la Generalitat de Catalunya; Enrique Lacalle, polític del PP, actual president del Barcelona Meeting Point; José Antich, director de La Vanguardia (Grup Godó); Josep Cuní, llavors periodista de TV3, actualment de 8tv (Grup Godó); Antoni Brufau, president de Repsol YPF; i Joan Maria Nin, director general de La Caixa.

A la fila de sota: Sandro Rosell, actual president del Futbol Club Barcelona; Antoni Vila Casas, empresari farmacèutic (Prodesfarma / Laboratoris Almirall) i mecenes cultural (Fundació Vila Casas); Arcadi Calzada, polític de CDC, expresident de Caixa de Girona, exdirector de la Fundació Príncep de Girona, president del Consell d’Aigües de Girona; i Antoni Puig, empresari de perfumeria (Grup Puig).

I al davant de tot, una manta.