Qüestió de grandària

Fa un temps la meva antiga escola de Girona va rebre un ajut per millorar la calefacció del centre. Això va fer que durant uns mesos hi hagués instal·lat a la façana un cartell que deixava molt clar l’origen dels diners, no fos cas que algú es pensés que venien d’alguna administració rival. Ah, i amb aquesta barreja de E i Ñ que no té res a veure amb el nacionalisme lingüístic:

A l’entrada de Trondheim hi estan construint un sistema de túnels que traurà part del trànsit motoritzat del centre, una de les grans obres d’enginyeria de la història de la ciutat. Així és com ens n’informen les autoritats:

Aquí es construeix la nova [carretera] E6. Acabada el 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s