L’alcaldessa et convida al futbol!

La lliga noruega ha començat, i el Rosenborg, l’equip de Trondheim, intenta captar nous abonats que vagin a l’estadi. Per això ha començat una campanya als diaris en què coneguts locals animen la gent a involucrar-s’hi. I de tots els anuncis, potser el més espectacular és aquest:

L’entusiasta senyora de la foto és Rita Ottervik, l’alcaldessa social-demòcrata de Trondheim des de 2003. Al text ens explica que va a l’estadi de Lerkendal amb el seu fill, fet que li dóna molta energia, i que és important recordar que s’ha de guanyar cada partit.

Però aquesta no és l’única foto curiosa de l’alcaldessa dels darrers mesos. A l’octubre va sortir l’edició renovada de Sorgenfri, l’equivalent local de La farola (revista que ven gent amb problemes d’exclusió al carrer), i ella va acceptar fer-se una foto acabada de llevar per a la portada:

Cal dir que a l’especial de Nadal de Sorgenfri va tenir com a protagonista el rei Harald (entrevistat per un drogadicte en rehabilitació!), però ell hi va sortir amb americana i corbata…